Vervolgcursus Windows 10

Doelgroep:

Iedereen die de cursus 'Gebruik van een (Windows 10) computer' heeft gevolgd òf over voldoende voorkennis beschikt, en meer met de computer wil doen.

 

Het kan zijn dat niet alle stof uit het cursusboek is behandeld. De cursusgroep gaat dan verder waar gebleven. Verder vindt een stuk herhaling en verdieping plaats op de onderdelen E-mail en Internet (internet misbruik?!)

In overleg tussen docent en cursusgroep wordt bepaald wat er behandeld wordt. Te denken valt aan: het werken met de Verkenner, systeemonderhoud (o.a. Windows update), foto's bewerken, software installeren en verwijderen, beveiliging tegen virussen, computer instellen naar eigen wensen, helpfuncties in Windows, ...............

 

De lessen worden gegeven in acht dagdelen van elk 2,5 uur (onderbroken door een koffie- of theepauze).

U betaalt voor 8 lessen € 40,00. We maken gebruik van het cursusboek dat u reeds hebt aangeschaft.

Voor degenen die rechtstreeks instappen in deze Vervolgcursus, en die dus nog niet in het bezit zijn van een cursusboek, geldt een prijs van € 65,00 (incl. cursusboek).

In de pauze van de lessen krijgt u een gratis kopje koffie/thee aangeboden.

 

De lessen worden gegeven in ons leslokaal in het gebouw van Art4You (Muziekschool), Dr. Rauppstraat 35, 5571CD Bergeijk. Het leslokaal bevindt zich op de begane grond.

 

Inschrijven voor deze cursus gebeurt via de docent waarbij u de cursus 'Gebruik van een (Windows 10) computer' hebt gevolgd òf anderszins bent aangemeld. Om deze Vervolgcursus op te starten dienen minimaal zes personen zich aan te melden.