Vervolgcursus Windows 10

Doelgroep:

Iedereen die de beginnerscursus Windows 10 heeft gevolgd, en meer met de computer wil doen.

 

In deze cursus vindt een stuk herhaling en verdieping plaats van wat in de beginnerscursus is behandeld. Dit gebeurt in overleg met de cursisten.

De volgende onderdelen kunnen aan bod komen: systeemonderhoud (o.a. Windows update), software installeren en verwijderen, beveiliging tegen virussen en spyware, computer instellen naar eigen wensen (b.v. achtergrond van bureaublad), helpfuncties in Windows. 

 

 

De lessen worden gegeven in acht dagdelen van elk 2,5 uur (onderbroken door een koffie- of theepauze).

U betaalt voor 8 lessen € 36,50. We maken gebruik van het cursusboek dat u bij de beginnerscursus hebt aangeschaft. Hebt u het cursusboek niet in bezit, dan betaalt u € 61,50 voor de cursus incl. het boek.

In de pauze van de lessen krijgt u een gratis kopje koffie/thee aangeboden.

 

 

De lessen worden gegeven in ons eigen leslokaal in het gebouw van de muziekschool, Dr. Rauppstraat 35, 5571CD Bergeijk. Het leslokaal bevindt zich op de begane grond.

 

Om u aan te melden voor deze cursus, kunt u het inschrijfformulier cursussen (zie Hoofdmenu) invullen en digitaal verzenden.

Wilt u nadere informatie en/of wilt u zich inschrijven voor de cursus, dan kunt u ook even 'langskomen' op dinsdag van 14.00-16.00 uur in ons leslokaal. Tijdens deze 'inloop'middag zijn cursisten en andere belangstellenden van harte welkom met hun vragen. Deze middag is gratis!

Een inschrijfformulier is ook verkrijgbaar bij de Rabobank, Burg. Magneestraat 12, Bergeijk en bij Kempen Computers, Nieuwstraat 27, Eersel.

 

Voor vragen over de inschrijvingen is de cursuscoördinator (Ad Slenders) bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0497-573191.